over mij…..

Wat over mij…………..

na 10 jaar op een kinderdagverblijf te hebben gewerkt stond ik in mijn nieuwe woonplaats voor de keuze; of weer een kinderdagverblijf opzoeken om te gaan werken of gastouder-kinderopvang te worden; het werd het laatste. Na een paar jaar voor en met een aantal gezinnen te hebben gewerkt vroeg ik mezelf af of dit mijn toekomst zou blijven; immers werden ook mijn eigen drie kinderen groter.
Mijn ouders hebben me opgevoed met groot bewustzijn en respect voor mens, natuur en gezondheid. Zelf groenten verbouwen volgens de maanstanden in de seizoenen, het houden van kippen en andere huisdieren en daarvoor zorgen, het zelf maken van kruidenpreparaten en indien nodig voor de gezondheid deze ook gebruiken. Zelfs toen al in de jaren 70 en 80 gebruikten we voor onze gezondheid de aanvulling van homeopathie voedingssupplementen, ook verschillende methodes van yoga en massages werden ingezet voor een zo ontspannen mogelijk, gezond en happy leven. Deze basis heeft me geholpen bij het maken van een keuze; wat ga ik verder doen in mijn leven.
In 2006 heb ik mezelf aangemeld bij Sonneveltopleidingen voor de opleiding HBO Voetreflexzonetherapeute die ik in 2010 met goed resultaat heb afgerond. De opleiding HBO Medische basiskennis was voor mij een voorwaarde om als officieel geregistreerd therapeut aan de slag te gaan dus ook dat diploma is in mijn bezit.

Hoe kan ik U helpen met Uw gezondheid?
Mijn doel daarbij is tweedelig;
1. Gebruik maken van wat moeder aarde ons allemaal te bieden heeft, mens en natuur, we kunnen niet zonder elkaar!
2. Het zelfherstellend vermogen van Uw lichaam stimuleren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ilse van de Ven
Telefoon (+31)(0)6-51127557
e-mail: info@ilsevandeven.nl