Ga naar de inhoud

"Als je de voeten van een mens in je handen hebt dan heb je de totale mens in handen"

Voetreflex is een eeuwenoude behandelmethode waarbij de handen van de behandelaar de instrumenten zijn waarmee uw lichaam geactiveerd wordt.
Behandelingen kunnen plaats vinden omdat u preventief aan uw gezondheid wil werken maar ook omdat u bepaalde klachten heeft.

Ik ga uit van een holistische visie die inhoud dat de eigenschappen van ons systeem; noem het ons lichaam (fysisch, biologisch, technisch, chemisch, energetisch) niet afzonderlijk kunnen worden behandeld. Alles in en aan ons lichaam staat met elkaar in verbinding.
Binnen de natuurgeneeswijzen (waar reflexzone therapie onder valt) wordt uitgegaan van het herstellend vermogen van ons lichaam. Door bijvoorbeeld spanning of stress (ja ook verkeerde voeding eten kan stress veroorzaken) raakt het lichaam uit balans. Deze disbalans gaan we proberen te herstellen middels de reflexzone behandelingen. Ik masseer uw voeten, stimuleer daarmee uw lichaam, uw bloedsomloop ed. Daarbij gebruik ik bepaalde punten op de voet die corresponderen met lichaamsdelen; organen, ledematen, spiergroepen en meer.
Voetreflex is geschikt voor iedereen, voor alle leeftijden, voor man of vrouw en is meestal ontspannend en pijnloos. Aan reflexzone therapie komen geen medicijnen te pas, het is een volstrekt natuurlijke behandeling.

Een behandeling duurt 45 minuten per keer. U neemt hiervoor plaats in een speciale massage stoel in een rustige omgeving. Al dan niet met muziek op de achtergrond.
Na afloop een groot glas water en tijd om na te genieten of een gesprek. U kunt mij vragen om kosten en advies!